13 de març 2008

Fira per la Sensibilització



El dissabte vinent se celebra a Barcelona la primera sessió de la Fira de Sensibilització per la Transformació Social, organitzada per Red Europea de Diálogo Social, Recursos d’Animació Intercultural i l’Entesa pel Decreixement juntament amb molts d’altres col·lectius que aporten el seu granet de sorra, entre els quals hi ha el CRIC.


El nostre granet és la clausura de la Fira, en què Xucrut Teatre tornarà a representar l’obra "No et consumeixis", per mostrar-nos en clau d’humor diferents maneres de viure en aquesta nostra societat de consum. Aquesta vegada l’actuació és gratuïta i estarà precedida de moltes d’altres activitats que giraran al voltant d’aquest nou concepte que es va obrint pas: el decreixement (adjuntem el programa d’activitats i el cartell).


També aprofitem per dir-vos que el 17 de maig se celebrarà una segon sessió d'aquesta Fira. En aquesta el CRIC hi participarà activament tant en continguts com en organització, perquè el tema serà el Consum Conscient i Transformador.


Us animem a tots i a totes a participar activament als dos esdeveniments, per compartir reflexions i experiències i anar avançant individual i col·lectivament!



* Com que no es llegeix, per la lletra petita...us dic que aquesta Fira se celebra a les "Cotxeres de Sants" c/Sants 79 des de les 13 del migdia fins a les 12 de la nit *


1 comentari:

argentina ha dit...

Manel hi has pogut anar?
Jo és que avui m'he trobat fatal i m'he quedat pràcticament tota la tarda al llit.

Bé, ja m'explicaràs com ha anat eh?
Un petonàs i un gran somriure!

Tina.