12 de des. 2008

Fundació Salut i Comunitat - NOTA DE PRENSA !




Desde la Fundació Salut i Comunitat, ens arriba una nota de prensa la qual volem compartir obertament perquè es doni a conèixer l'estudi fet per aquest fundació on es demostra l'eficàcia del tractament de les persones drogodependents en les comunitats terapèutiques.

____________________________________________


FSC té 16 anys d’experiència professional realitzant intervenció amb persones drogodependents

UN ESTUDI DE LA FUNDACIÓ SALUT I COMUNITAT DEMOSTRA L’EFICÀCIA DEL TRACTAMENT DE LES PERSONES DROGODEPENDENTS EN COMUNITATS TERAPÈUTIQUES

Un 80% de les persones de la mostra reconeix millores en la seva situació laboral després del seu pas per la comunitat.


La Fundació Salut i Comunitat (FSC) acaba de finalitzar un estudi sobre l’eficàcia de la intervenció en les comunitats terapèutiques (CT) per a persones que depenen de l’alcohol i/o cocaïna. Malgrat la relativa antiguitat d’aquesta mena d’intervencions, hi ha poques avaluacions sobre la qualitat i eficàcia d’aquest tipus de tractaments. Per aquest motiu, resulta de gran interès que l’organització hagi realitzat aquesta investigació, a partir de la qual es pretenen avaluar els resultats de la intervenció en les comunitats terapèutiques a curt, mig i llarg termini. La millora en àrees significatives de la vida és indubtable en la majoria dels usuaris/àries entrevistats/ades, segons indica l’estudi. L’entitat acumula una experiència de 16 anys realitzant intervenció professional amb persones drogodependents.


+ Info a: Fundacio FSC





1 comentari:

Anònim ha dit...

Amparo,
Us hem adjuntat també a l'apartat de "drogodependents".

Gràcies per la vostra col.laboració!


L'equip d'Info-social